RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stein Erik Hagen tror det blir verre

Sist oppdatert:
Investor Stein Erik Hagen tror det blir verre i norsk økonomi før det snur
– Det skal bli ganske mye verre før det snur. Vi har ikke sett effekten av sterk kronekurs og den høye renten ennå. Vi begynner å se det nå. Bare se på Norske Skog. Vi kommer til å merke dette ganske kraftig etterhvert, med tiltagende arbeidsledighet, sier Stein Erik Hagen til Dagens Næringsliv.

Og han fortsetter:

– Arbeidsledigheten kommer til å øke ganske mye. Du har ikke sett nok av at bedrifter må innskrenke. At bedrifter flytter ut, legger ned eller går over ende. Bedriftene klarer å holde en stund. Men du begynner å se det nå, og spesielt for eksportindustrien ser det vanskelig ut. Norsk økonomi er ikke i en høykonjunktur lenger, og utviklingen i norsk næringsliv er bekymringsfull, sier Hagen til avisen.

Hagen er ikke den først blant de rikeste i Norge som har gått ut å advart mot utviklingen i økonomien. Tidligere har også Øystein Stray Spetalen kommet med dystre spådommer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere