RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Steinet etter uavgjort

Sist oppdatert:
Nigeria og Fegor Ogude klarte kun 2-2 mot Guinea. Det likte hjemmefansen dårlig.

Vålerengas Fegor Ogude spilte i en uvant høyrebackposisjon da Nigeria tok i mot Guinea i den siste kampen i kvalifiseringen til Afrikamesterskapet. Med seier ville Nigeria passere nettopp Guinea og kvalifisere seg. Ogude ble plassert på høyrebacken fordi Okonkwo ble skadet i oppkjøringen til kampen, i følge supersport.com.

Guinea tok ledelsen etter 63 minutter, men innbytter Ikechukwu Uche scoret både etter 73 og 84 minutter og Nigeria var tilbake i førersetet. Nigeria kastet alt framover i håp om et tredje mål som ville garantert avansement, men på overtid utlignet Guinea. Det er første gang siden 1986 at Nigeria ikke kvalifiserer seg til Afrikamesterskapet.

Steiner og egg

Etter kampen brøt det ut kaos på tribunen i Abuja, da hjemmefansen lot sitt sinne over resultatet gå utover spillerne. I følge tribune.com kastet supporterne steiner og egg etter spillerne som ble geleidet av banen under politiskjold.

Noen supportere prøvde også å komme seg inn til Nigerias spillere og ledere på selve stadion, uten hell.

Møter Kwarasey

Nigeria reiser nå til London hvor Ghana er motstander i en vennskapskamp tirsdag kveld. Strømsgodset-keeper og tidligere Vålerenga-junior Adam Larsen Kwarasey er tatt ut i Ghanas tropp.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere