RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Steinras traff gårdsbygning på Sunnmøre

Stordal (NTB): Steinblokker raste sent mandag kveld ned fra en fjellside på Dyrkorn i Stordal kommune på Sunnmøre og traff minst én gårdsbygning. Ingen personer ble skadd.

? Det vi er sikre på er at ingen personer er skadd, og vi har fraktet ut tre personer som var på gården, sier operasjonsleder John Kåre Flo i Sunnmøre politidistrikt til NTB.

Politiet sperret sent mandag kveld av området og forsikret seg om at det ikke var igjen folk innenfor sperringene.

? Det er mørkt, og vi har liten eller ingen kontroll med det som skulle befinne seg i fjellsiden bak gården. Vi prøver å få en viss oversikt og har sperret av området. Vi fortsetter arbeidet på stedet når det blir dagslys tirsdag morgen, sier Flo.

Klokken var 22.20 da politiet ble varslet om raset. Steinblokkene traff minst én av bygningene på gården Flåen, som ligger ved sjøen. Det er ifølge Sunnmørspostens nettutgave ingen andre boliger i området, og dermed ikke behov for evakuering.

Flo opplyser til NRK at den berørte gården er den eneste som ligger i dette området, og det er dermed ingen fare for at eventuelle nye ras skal utgjør noen fare for mennesker. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere