RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Steinras traff gårdsbygning på Sunnmøre

Stordal (NTB): Steinblokker raste sent mandag kveld ned fra en fjellside på Dyrkorn i Stordal kommune på Sunnmøre og traff en gårdsbygning. Ingen personer ble skadd.

? Det vi er sikre på er at ingen personer er skadd, og vi har fraktet ut tre personer som var på gården, sier operasjonsleder John Kåre Flo i Sunnmøre politidistrikt til NTB.

Politiet sperret sent mandag kveld av området og forsikret seg om at det ikke var igjen folk innenfor sperringene.

? Det er mørkt, og vi har liten eller ingen kontroll med det som skulle befinne seg i fjellsiden bak gården. Vi prøver å få en viss oversikt og har sperret av området. Vi fortsetter arbeidet på stedet når det blir dagslys tirsdag morgen, sier Flo.

Klokken var 22.20 da politiet ble varslet om raset på gården Flåen. Steinblokkene traff en redskapsbod og stoppet like ved husveggen der de tre beboerne befant seg, melder Sunnmørspostens nettutgave. Ifølge NRK er det ingen andre gårder eller boliger i området, og dermed ikke behov for ytterligere evakueringer dersom det skulle komme nye ras. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere