RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stelmar Shipping rett under konsensus

Sist oppdatert:
Det greskamerikanske tankrederiet Stelmar havnet en cent udner kosnensus i tredje kvartal. Regnskapene er forøvrig tynget av store rådgivningshonorarer
Tankrederiet Stelmar Shipping har i det siste vært mest i fokus på grunn av krangelen mellom hovedaksjonær Stelios Haji-Inannou og ledelsen i forbindelse med to bud på selskapet.

Dette har blant annet ført til store utgifter til rådgivere i tredje kvartal, som halverer resultatet.

Stelmar klarte likevel å levere sitt 39. kvartal på rad med pluss på bunnlinjen, 9,1 millioner dollar, eller 52 cent pr. aksje. Eksklusive rådgivningshonorarene endte bunnlinjen på 1,07 dollar pr. aksje, som er en cent under konsensus.

Driftsresultatet endte på 14,5 millioner dollar, inkludert rådgivningskostnader på 11 millioner dollar, mot 15 millioner i samme periode i fjor.

Rederiets flåte av handymax- og panamax-tankskip seilte inn 67,4 millioner dollar i kvartalet, opp fra 39,8 millioner i samme periode i fjor.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere