Gå til sidens hovedinnhold

Stem på Årets navn!

De nominerte til Årets navn i Groruddalen er klare. Nå kan du være med og bestemme om vinneren blir Rune Madsen, Norvald Mo, Tshawe Baqwa eller Inger Seim.

Klikk her for å stemme!

Groruddalen: Lokalavisen Groruddalen fortsetter kåringen av Årets navn i Groruddalen 2007 i samarbeid med våre lesere.

I desember inviterte vi leserne til å nominere kandidater. Og gode forslag har kommet inn både på mail, e-post og i konvolutter. På bakgrunn av forslagene har redaksjonen plukket ut fire kandidater som alle innbyggere i Groruddalen nå inviteres til å stemme på.

Mange gode kandidater

Det er mange som fremmer Groruddalen gjennom det de bruker tid og krefter på i hverdagen. Derfor var det en svært vanskelig jobb å plukke ut bare fire kandidater til avstemningen.

Etter lange diskusjoner kom vi likevel fram til fire personer som alle har gjort noe positivt for hele eller deler av Groruddalen i 2007. Nå er det opp til deg som leser å bestemme hvem som kan smykke seg med tittelen Årets navn i Groruddalen 2007.

De nominerte er GranittRock-sjef Rune Madsen, rapper og Skal vi danse-mester Tshawe Baqwa, idrettsleder Norvald Mo og Bydel Alnas kultur-general Inger Seim.

Fire vidt forskjellige kandidater som alle har gledet andre i Groruddalen i løpet av året som nå er avsluttet. Den som får flest stemmer mottar en hedersbevisning, samt 10.000 kroner fra Alna Senter som skal doneres til et veldedig formål.

Stem og vinn

Du som leser skal også belønnes for ditt engasjement i avstemningen. Vi deler ut en tur med Color Line blant alle som stemmer. Fem andre stemmegivere får fem Flax-lodd hver.

Fjorårets kåring var en stor suksess med overveldende deltakelse. Vi håper på like stor interesse i år. Bli med og stem på din favoritt!

Klikk her for å stemme!

Reklame

Slik forvandler du mobilen til et kraftig varmekamera