RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stem på din motefavoritt

Foto: Side2 (Side2)
Finalistene i Side2s Paparazzi-konkurranse er klare. Stem på din favoritt her.

(SIDE2): I vinter og i vår har flere hundre møtt fram for å delta i Side2s Paparazzi-konkurranse der vi skal kåre Norges kuleste stil.

Få siste nytt fra Side2. no: Klikk her

Både i Oslo og i Bergen har håpefulle posert for Side2s fotograf, og på konkurransens nettsider har man kunnet se samtlige deltakere.

Nå har juryen som blant annet består av kjendisblogger Ida Wulff og mote- og skjønnhetsjournalist i Side2, Elisabeth Gilje, plukket ut finalistene.

- Det var veldig mye bra å se både av styling og posering i Paparazzi-konkurransen. Felles for alle finalistene er at de har tatt i bruk accessoirer, de oser av selvtillit og de har det gøy. Som dommer ble jeg veldig overrasket over at mange av deltakerne ikke hadde på seg sko, og når jeg gjorde mine valg utelukket jeg de som stilte på rød løper i sokkelesten. Hvem har vel sett en kjendis komme på premiere med superstylet antrekk, men i ankelsokker uten sko? Ellers syntes jeg dette var en kjempeartig konkurranse, og det er kult å se at så mange unge jenter virkelig har stil og kan style seg opp. Jeg tror janteloven er på vei ut av Norge, og det er en god ting. Finalistene har god grunn til å være stolte, sier Gilje om finalistene.

Du kan se hvem som har nådd finalen og stemme på fin favoritt ved å følge lenken til Paparazzi-konkurransen under.

Norges kuleste stil: Stem på din favoritt her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere