RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stem på din snowboard-favoritt

Sist oppdatert:
Terje Håkonsen gir fansen muligheten til å stemme på hvem som skal få den siste innbydelsen til The Arctic Challenge. Her kan du stemme på din favoritt og vinne fete premier.

På nettsidene til The Arctic Challenge (TAC) er det i år som i fjor lagt ut en avstemning der vinneren får en innbydelse til den gjeve konkurransen.

De såkalte wildcardene som Håkonsen deler ut til utøvere han mener fortjener å være med i TAC har vært mye omtalt. I fjor valgte Håkonsen en ny vri, og opprettet et eget stemmesystem der fansen kunne stemme på den de helst ville ha med i konkurransen.

The Arctic Challenge går i år av stabelen i Tromsø og Stamsund i perioden 29. mars til 4. april. Denne uken skal det avgjøres hvem som får fansens wildcard. Du er invitert til å stemme på din favoritt.

Stem frem til fredag
Avstemmingen er i gang og beste nordmann er for øyeblikket Kim Christiansen.

Det er allerede tre nordmenn som er klare for konkurransen, Håkonsen Selv, Andreas Ygre Wiig og Halvor Lunn. Dersom du ønsker å stemme på din favoritt klikker du på lenken under og gir din stemme.

Stem på din snowboard-favoritt her

Konkurranse
Som mange vet er det kommet ut en samleplate som har fått navnet «Black Diamond». Dette er en samleplate med originale hardrock-låter fra 70- og 80-tallet, blant annet fra Black Sabbath, Judas Priest, Motorhead, Wasp, Iron Maiden, Deep Purple med flere. Totalt 16 udødlige rock-klassikere, inkludert Black Diamond Brigade sin ny-innspilling av Kiss låten «Black Diamond».

I mars arrangeres det Black Diamond fester under Longyear Snowboard Exploration på Svalbard 11-13.mars, og under Arctic Challange i Tromsø 29.mars til 1.april - snowborderens store sesongavslutning i regi Terje Håkonsen. Her spiller selvsagt Black Diamond Brigade.

Vi har Black Diamond hettegenser, t-skjorter, fete picture discs (finnes kun i 300 eksemplarer) og plater/singler som våre brukere kan vinne. Dersom du ønsker å være med i trekningen av disse må du svare riktig på følgende:

Diamond Brigade består av Knut Schreiner, Sigurd Wongraven, Torgny Amdam, Tarjei Strøm og Bill Gould. Hvilke andre band er disse artistene kjent fra?

Svaret sender du til gaute.tyssebotn@tv2.no innen torsdag 31. mars med «Black Diamond» i emnet.

Her er de svarte diamantene
Black Diamond har feiret sin singelsuksess med, vel "Black Diamond," med å gi ut samleplaten øh... "Black Diamond." På denne platen har de samlet det aller hardeste fra en glitrende tid med hard rock og heavy metal. Her tar vi en liten gjennomgang av gruppene som er representert på platen.

[Les mer]

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere