RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stem på ditt favoritt-juleprogram

Sist oppdatert:
Det er litt over en uke til julaften og tradisjonen tro dukker mange kjente tv-programmer opp i forbindelse med julen. Stem på ditt favorittjuleprogram her.

(SIDE2:) Julen er som kjent mer enn mat, pakker og familiesamvær. For mange betyr julen også tv-kos og som vanlig er både vi og tv-kanalene meget så tradisjonsbundne når vi velger hva vi skal se og hva som skal sendes.

Det er NRK som står for de største tradisjonene tv-messig.

Les mer: Slik blir tv-julen

Nedenfor har vi ramset opp elleve programmer du kan se på tv i julen. Stem på din favoritt til høyre.

«Tre nøtter til Askepott» - Det er 18. gang den tsjekkiske filmen blir sendt på NRK. Første gang «Tre nøtter til Askepott» ble sendt var i 1975. Den handler om en usedvanlig handlekraftig Askepott som etter farens død sliter med stesøstrene.

«Disney-kavalkaden» - Hva er vel julen uten Timmi Gresshoppe bak pianoet? Og Lady og Landstrykeren som spiser spaghetti?

«Reisen til julestjernen» - En ung Hanne Krogh leter etter julestjernen.

«Tante Pose» Pripne Tante Pose gjør livet surt for familien på Balsgården.

«Tim Burtons A Nightmare Before Christmas» - mørk, animert julemoro.

«Dagen før dagen» - Lille julaften er som vanlig viet NRK og «Dagen før dagen». Hilde Hummelvoll hjelper oss med å korte ned ventetiden. Med seg har hun kokken Lars Barmen, og både Ingrid Bjørnov, Linn Skåber og Mia Gundersen har meldt sin ankomst. Ikke bli forbauset om «Grevinnen og hovmesteren» også dukker opp. Same procedure as last year.

«Julenøttene» - Roald Øyen er høytidenes mann og julenøttene er godt å trimme hjernen på innimellom all maten.

«Ivanhoe» - Ridderen Ivanhoe utfordrer kong Richard. Handler ikke om jul, men er fast innslag i sendeflaten til TV-kanalene før jul.

«Sølvguttene synger julen inn» - Du bare vet det er jul når Sølvguttene står med matrosdressene og lysene sine klokken 17.00.

«Karl-Bertil Jonssons julaften» - Pleier å sendes hver jul på NRK. Helten som tar fra de rike og gir til de fattige. I Sverige har den gått i over 25 år! Ingen jul uten Karl-Bertil.

«Scrooge» - Ingenting er som litt Dickens-nostalgi.

«Hjelp, det er juleferie» - Legendarisk film om Griswold-familiens julefeiring.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere