RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stem på Miss Virtual 2009

(Playray.no)
Sist oppdatert:
Stem på din favorittdame og vinn flotte premier.

(SIDE2): På vårt spillcommunity Playray er den årlige Miss Virtual-konkurransen godt i gang. Vi kan avsløre at det er en vakker brunette som ligger på førsteplassen, men først 28. april kåres vinneren.

Frem til da kan du være med å bestemme hvem som skal bli Miss Virtual 2009. Samtlige medlemmer får tre stemmer hver, og alle stemmegivere er også med i konkurransen om fine premier.

Det er selvfølgelig bare en kvinne som kan bli Miss Virtual 2009, og alle kvinnelige registrerte Playray-medlemmer er automatisk med i konkurransen. Først den 28. april kåres altså vinneren som stikker av med premien på hele 3000 playpenger!

Her kan du lese mer om konkurransen!

Har du lyst til å bli med på Playray?
Spillcommunityet Playray kan by på mange morsomme, enkle og utfordrende spill, som Bobler, Tetris, Biljard, Backgammon og Forsvar. Klikk her for å se alle spill!

Alle medlemmer kan også lage en virtuell figur, som er en kopi av seg selv med både klær og tilbehør. Figuren følger med deg rundt når du er inne på de forskjellige spillene, i chatten eller i forumet.

Klikk her for å melde deg på!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere