RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stemte ned Vimpelcom-budsjettet igjen

Sist oppdatert:
Det russiske mobilselskapet Vimpel Comunications ledelse varsler at de vil fortsette styre etter det foreslåtte budsjettet selv om det fortsatt ikke er godkjent i styret. Telenor stemt mot budsjette for andre gang i dag.
Det går frem av en pressemelding utsendt av ledelsen i Vimlecom i etterkant av dagens styremøte. Bakgrunnen er at styret på grunn av striden mellom de to hovedaksjonærene Alfa Group og Telenor, ikke har vedtatt det foreslåtte budsjettet for 2006 med nødvendig flertall.

I dag stemt Telenor mot budsjett for andre gang, mens Alfa Groups styremedlemmer ifølge Dow Jones NewsWires avsto fra å stemme. Budsjettet må få godkjennelse fra åtte av de ni styremedlemmene for å være gyldig.

Vimpelcom ledelsen peker på sitt ansvar over selskapets 45 millioner kunder og 13.000 ansatte og vil derfor fortsette å styre i tråd med det fremlagte budsjettforslaget.

Heller ikke de ulike landsbudsjettene har blitt vedtatt på grunn av aksjonærstriden.

- Tross styrets manglende godkjennelse av budsjettet, vil ledelsen fortsette å drive innenfor parametrene i budsjettforslaget for 2006, sier styreformann David Haines i Vimpelcom i en kommentar.

Det er Vimpelcoms oppkjøp av det ukrainske mobilselskapet URS/Wellcom som er stridens kjerne i krangelen mellom Alfa og Telenor.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere