RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stenger bar med nakne kunder

Myndighetene i Indianapolis har bestemt seg for å stenge baren som lot kundene kle av seg.

The Ugly Monkey, en bar i sentrum av Indianapolis i USA, får ikke lenger leie lokaler i den kommunale bygningen etter at det lekket ut at også kundene viste mer hud enn det som er passende.

Baren har blant annet arrangert konkurranser som Miss skolejente, og det skal ha vært svært populært blant kundene, melder AP.

Nå viser det seg at baren kåret mer enn uskyldige misser. Flere nakne kvinner skal ha blitt observert dansende på bordene.

I et brev fra byens myndigheter heter det at kommunen sier opp leiekontrakten fordi barens innehavere tillater nakenhet og andre usømmeligheter blant sine gjester.

Justin Ohlemiller, en talsmann for kommunen, sier at myndighetene ikke var forberedt på dette da baren åpnet i den kommunale bygningen Union Station, som er byens gamle togstasjon, i 2002.

- Vi kan ikke tillate dette på kommunens eiendom, sier Ohlemiller til AP.

Barens innehaver sier via sin advokat at han på ingen måte vil gi seg uten kamp. Leiekontrakten går egentlig ikke ut før i 2007.

- Folk på barer blir noen ganger fulle, og det oppstår problemer. Men innehaverne har vært veldig nøye på tiltak for å drive et skikkelig og lovlydig foretak, sier advokat Bob Garelick.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere