RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stepstone henter penger

Sist oppdatert:
StepStone-sjef Collin Tenwick har hentet inn 35,84 millioner kroner i en rettet emisjon. Det foreslås også en spleis av aksjen
Emisjonen er på 128 millioner aksjer, og gjøres til kurs 28 øre, hvilket gir 35,85 millioner kroner før kostnader. Den gjøres under eksisterened fullmakter, ifølge en børsmelding.

Sluttkurs i går var 29 øre.

I tillegg foreslås det en spleis av aksjens, slik at 20 aksjer blir 1.

Styret i Stepstone mener det er bedring i markedet for rekrutteringstjenester på nett de siste månedene, men at det på grunn av eksisterende kundekontrakter tar tid før økt salg gir høyere omsetning.

Pengene som hentes inn vil styrke balansen og øke mulighetene for selskapet, ifølge meldingen.

Emisjonen verdsetter selskapet, før transaksjonen, til 361 millioner kroner. De nye aksjene utgjør rundt 9,9 prosent av eksisterende aksjer.

Verdien av Stepstone er milevis under det den var på toppen av dotcom-boblen. Men aksjen har likevel steget kraftig fra bunnen for et drøyt år siden, da kursen på det laveste var nede i 3 øre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere