RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stepstone økte tapene

Sist oppdatert:
Rekrutteringsselskapet Stepstone fikk et løft i høst av den store avtalen med tyske Axel Springer, men tallene for tredje kvartal er like trist som vanlig
Stepstone kan vise til en fortsatt marginal vekst i driftsinntektene, men både EBITDA-marginen og bunnlinjen svekket seg fra andre kvartal.

Selskapet hadde inntekter på 4,59 millioner euro i tredje kvartal, opp fra 4,56 i andre kvartal.

Det ga et driftsresultat på minus 2,1 millioner euro, ned fra minus 1,76 millioner i andre kvartal. Tredje kvartal omfatter restruktureringskostnader på 0,25 millioner euro.

Bunnlinjen var neste identisk da selskapet har kun marginale finansposter.

Selskapets balaseførte men ikke inntektsførte salg var ved utgangen av tredje kvartal på 5,6 millioner euro, ned fra 5,8 milioner ved utgangen av andre kvartal, men oppfra 5,1 millioner i tredje kvartal i fjor.

Selskapet skriver i rapporten at de går inn i fjerde kvartal med betydelig optimisme, og både salg og inntekter i flesteparten av landen selskapet dekker går i riktig retning.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere