RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stepstone-sjef ser tøffe markeder (Ny)

Sist oppdatert:
Stepstone og Colin Tenwick fortsetter å tape penger, men har fortsatt en god kontantbeholdning. Selskapet går imidlertid inn i første kvartal med en "cash-burn" på 2 millioner euro
Selskapets fjerdekvartalsresultat før avskrivninger (EBITDA) ble minus 773.000 euro, mot minus 1,2 millioner euro i samme kvartal året før.

Omsetningen i fjerde kvartal ble på 5,8 millioner euro, og utsatte inntekter steg til 6,5 millioner euro. Dette var første gang på åtte kvartaler Stepstone hadde en økning i omsetningen. Veksten var på rundt 15 prosent i forhold til tredje kvartal.

Stepstones kontantbeholdning var på 14,1 millioner euro på slutten av 2002.

Stepstone-sjef Colin Tenwick sier til iMarkedet at selskapet ikke trenger ytterligere finansiering. Han sier at Stepstone-organisasjonen går inn i første kvartal med en "cash-burn" i kvartalet på 2 millioner euro. Ambisjonene er å redusere tæringen på kontantene.

Stepstone er nå delt opp i to divisjoner. Den ene er Online-rekruteringsdelen, mens den andre er den nystartede Enterprise-rekruteringsdelen. I den sistnevnte divisjonen har Stepstone inngått en avtale med Hire.com.

Tenwick venter imidlertid ikke positive tall i Enterprise-delen i 2003. Stepstone-sjefen strekker seg til å si at Online-delen vil få positive tall "i løpet av" 2003. Han sier videre at rekruteringsmarkedet i dag er tøft, og at det er usikkerhet knyttet til Irak-situasjonen.

Stepstone hadde finansinntekter på 453.000 euro i fjerde kvartal, slik at resultat etter skatt ble på bare minus 1 million euro. I tilsvarende periode i fjor ble tapet etter skatt på 206,4 millioner euro.

Stepstone har nå 271 ansatte, mens det i slutten av tredje kvartal i fjor var 306 ansatte i selskapet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere