RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stepstone tar et skritt tilbake(Ny)

Sist oppdatert:
Colin Tenwicks Stepstone er preget av omorganisering og nye nedskrivninger, noe som har ført til at driftsresultatet ble svekket fra fjerde kvartal 2002, og fortsatt fall i inntektene.
Stepstone fikk et driftsunderskudd på 2 millioner euro i første kvartal, mot 1,5 i fjerde kvartal. Ifølge kvartalsrapporten skyldes differansen reorganiseringskostnader og nedskrivninger.

Når det gjelder forbruket av kontanter, burn-raten, så endte den i første kvartal på 2,58 millioner euro, inkludert et oppgjør på 330.000 euro. Selskapet hadde drøye 10 millioner euro i kontanter ved utgangen av kvartalet.

Omsetning viser også en fortsatt kontinuerlig negativ utvikling. I første kvartal endte omsetningen på 5,3 millioner euro, mot 5,6 millioner euro i fjerde kvartal, og 8,1 millioner i første kvartal 2002.

Selskapet opprettholder synet om at 2003 blir et utfordrende år, og tiltakene med å kutte kostnader og effektivisere organisasjonen fortsetter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere