RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sterk økning for oljedebutant

Sist oppdatert:
Oljeselskapet og børsdebutant Revus melder om sterke resultat for andre kvartal, men vedlikeholdsstans på felt trakk ned. Les mer her
Børsnykommer Revus kunne torsdag fremlegge kvartalstall for andre kvartal som kraftig vekst i driftsinntektene. Selskapets inntekter økte fra 33 millioner kroner i første kvartal til 64,1 millioner kroner i andre kvartal.

Resultatet før skatt endte på 4,2 millioner kroner

- Den stabilt høye oljeprisen mer enn utliknet negative effektiver som følge av at vedlikehold på noen av selskapets produserende felter ga lengre driftsstans enn planlagt, skriver selskapet i meldingen.

På grunn av selskapets svært korte operasjonelle fartstid publiseres ikke sammenlignbare tall for andre kvartal i 2004, men selskapet ser meget positivt på resten av 2005.

- Med dagens høye oljepris, venter Revus inntekter og EBITDA før letekostnader for 2005 over tidligere anslag.

Revus fikk et negativt driftsresultat etter kostnader i forbindelse med selskapets børsnotering på 400.000 kroner i andre kvartal.

Selskapets samlede oljeproduksjon var på 165 112 fat i andre kvartal 2005 og 277 812 fat i første halvår 2005. Revus solgte totalt 169 334 fat olje i andre kvartal og oppnådde en gjennomsnittlig oljepris på 51,1 dollar per fat i kvartalet. Sammenliknet med årets første kvartal utgjør dette en økning på 8,8 prosent.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere