RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sterk kontraktsdekning for Farstad

Sist oppdatert:
Forlengelser og kontrakter strømmer til Farstad Shipping.
Farstad melder at de har inngått kontrakter for 725 millioner kroner den siste tiden. Kontraktsdekningen for Farstad-flåten er. 90 prosent i første halvår 2007 og 60 prosent for andre halvår 2007. Kontraktsdekningen for 2008 er 35 prosent.

Rederiet har inngått befraktningsavtaler for ankerhåndteringsfartøyene Far Sailor og Far Senior med Petrobras i Brasil. Avtalene er forlengelser av eksisterende avtaler med 2 år som løper i mai 2007.

I tillegg har Saipem har erklært sin opsjon for ytterligere 210 dagers befraktning i 2007 av Far Sovereign med start i april 2007.

BP Angola har inngått en kontrakt på nybygget plattformfartøyet Far Spirit med 2 år. I tillegg til en opsjon på ett år. Lady Melinda vil betjene kontrakten til nybygget blir levert fra West Contractors i Norge i slutten av mars 2007. Oppstarten av kontrakten er denne måneden. Når Far Spirit ankommer Angola vil Lady Melinda mobilisere for Australia og gå inn på en kontrakt med Woodside Energy Ltd. for en 6 måneders periode, opplyser Farstad i en børsmelding.

Plattformforsyningsfartøyet Lady Grete arbeider for tiden for Woodside Energy Ltd i Kenya, men vil i juni 2007 starte på en tre års kontrakt for Reliance i India. I tillegg er det inngått en opsjon på ett år forlengelse.

Lady Sandra forventes å avslutte sin kontrakt med Shell Malaysia i mai 2007. Skipet vil deretter mobilisere for Australia for oppstart av en 13 måneders kontrakt pluss opsjon for betjening av et boreprogram for Peak.

Lady Gerda har fått kontrakt med Esso Australia for 6 måneder pluss opsjon for betjening av et boreprogram i Bass Strait.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere