RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sterk måned for Imarex

Sist oppdatert:
Etter en overraskende svak oktobermåned, kan Imarex logge den tredje høyeste omsetningen hittil i år i november. Det ble ny rekord i antall bulktransaksjoner
Ifølge den månedlige handelsstatistikken ble det omsatt forwardkontrakter og opsjoner på shippingbørsen med en underliggende nominell verdi på 335 millioner dollar i november. Det er en kraftig forbedring fra en overraskende svak oktobermåned med kun 207 millioner i underliggende omsetningsverdier.

November er dermed den tredje sterkeste måneden hittil i år, kun slått av januar og september.

Det er økt handel både i tank og bulkbaserte kontrakter.

Det ble gjort kontrakter for 236 millioner dollar i underliggende verdier innen tank, opp fra 155 i oktober. Antallet transaksjoner steg fra 8.820 til 13.710 fra oktober til november. Dett er det nest høyeste transaksjonsvolumet for tank på Imarex.

Innen bulk var oppgang meget kraftig. Antallet transaksjoner steg fra årets bunn i oktober på 2.560 til 6.309 i november, som er ny rekord på månedsbasis. Den nominelle verdien økte fra 52 til 99 millioner dollar, det fente høyeste i år..

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere