RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sterk oljeproduksjon for Fredriksen

Sist oppdatert:
Produksjonen fra den andre brønnen på Northern Oils oljefelt utenfor Brasil, viser en oppstartsproduksjon på nivå med den første brønnen
Ifølge det brasilianske nyhetsbyrået Economic Value, så ligger den samlede produksjonen fra Coral-feltet nå på 14.000 fat pr. dag.

Northern Oil, som eier 27,5 prosent i BS-3-lisensen, har tidligere opplyst at produksjonen fra den første brønnen ligger omkring 5.000 fat pr. dag, så brønn nummer to som ble satt i produksjon for et par uker siden produserer dermed omkring 9.000 fat pr. dag.

Den første brønnen hadde også en oppstartsproduksjon på over 10.000 fat pr. dag, men falt etter hvert til det nå stabiliserte nivået på 5.000 fat pr. dag.

Noprthern Oil har så langt ikke ønsket å gå ut med produksjonstall for brønn nummer to, men har indikert at de forventer en stabilisert produksjon på nivå med den første brønnen. Operatøren på feltet, Petrobras, jobber nå med å få i gang produksjonen fra den tredje brønnen.

Northern Oil som kontrolleres av skipsreder John Fredriksen, ligger for øyeblikket i en voldgiftssak med operatøren Petrobras, på grunn av store kostnader i forbindelse med boring på Sea Horse-feltet på samme lisens. Northern Oil har holdt igjen innbetalinger til lisensen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere