RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sterk vekst i Exense

Sist oppdatert:
IT-konsulentselskapet Exense økte inntektene med 50 prosent og fikk en sterk vekst på bunnlinjen.
Exense var fredag morgen ute med knalltall for andre kvartal og har ambisjoner om å vokse videre. Veksten skal skje organisk og selskapet åpner for oppkjøp.

Driftsinntekter endte på 31,7 millioner kroner i andre kvartal mot 18,4 millioner kroner i samme periode året før. Driftsresultatet ble på 4,6 millioner kroner, mens selskapet la frem et driftsunderskudd på 0,9 millioner kroner i andre kvartal 2005.

EBITDA økte til 5,5 millioner kroner de tre siste månedene noe som økte fra 0 i samme periode året før.

Resultat før skatt viser et overskudd på 4,6 millioner kroner i andre kvartal 2006 mot et underskudd på 1 million kroner i andre kvartal 2005. Årsresultatet i perioden ble på 3,4 millioner kroner mot minus 0,7 millioner kroner i andre kvartal i fjor.

- Med Exense Consulting kompetanseprofil og erfaring i kombinasjon med generelle positive markedsutsikter, så forventer Exense Consulting å levere gode resultater også for resten av 2006. For Exense Software forventes økt etterspørsel i både det norske og svenske markedet innenfor helsebransjen der Exense har en sterk posisjon. Med dette grunnlaget forventer Exense fortsatt lønnsom vekst totalt for selskapet, skriver selskapet i resultatrapporten.

Med grunnlag i selskapets eksisterende markedsposisjoner og endret organisering vil Exense fremover ha fokus på vekst både organisk og strukturelt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere