RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sterke tall fra amerikansk megler

Sist oppdatert:
Det amerikanske verdipapirselskapet Bear Stearns leverte sterke tall for andre kvartal etter gode tider på børsen. Sjekk saken her
Bear Stearns, det amerikanske finanshuset, har vært den beste aksjen å satse på de siste fem årene blant de store amerikanske meglerselskapene. Onsdag kveld leverte selskapet tall for andre kvartal som overgikk forventningene, igjen.

Ifølge Bloomberg fikk selskapet et nettoresultat på 365 millioner dollar, eller 2,56 dollar per aksje. Samme periode i fjor var resultatet på 2,49 dollar per aksje. Det var ventet at selskapet skulle få et resultat på 2,37 dollar per aksje viser en sammenstilling foretatt av Thomson Financial.

Det er innenfor aksjer selskapet virkelig kan vise til fremgang. Selskapet fikk en økning på 59 prosent i omsetningen fra denne enheten, noe som mer enn nok gjør opp for tap av inntekter i faste renteprodukter.

De siste seks kvartalene har analytikere underestimert resultatet med 14 prosent i gjennomsnitt melder Bloomberg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere