RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sterkt av Motorola

Sist oppdatert:
Motorola slo estimatene med sitt resultat for andre kvartal. Mobilgiganten meldte samtidig om gode utsikter for fremtiden.
Verdens nest største produsent av mobiltelefoner, Motorola, leverte resultat for andre kvartal over analytikernes estimater i går kveld.

Selskapet melder om en omsetning på 10,9 milliarder dollar i andre kvartal, opp 29 prosent fra omsetningen på 7,74 milliarder dollar i samme periode 2005.

Resultatet for andre kvartal kom på 1,35 milliarder dollar, eller 54 cents per aksje. En resultatoppgang på 47 prosent fra 933 millioner, eller 37 cents per aksje, i andre kvartal 2005.

Ekskludert for skattegevinster og en gevinst fra et rettslig forlik med tyrkiske Telsim Mobil Telekomunikaysyon i andre kvartal ble resultatet på 33 cents per aksje.

Det var i følge Thomson Financial ventet en omsetning i andre kvartal på 10,1 milliarder dollar, og et resultat på 0,30 cents per aksje melder Bloomberg.

Mobilgiganten venter at salget i tredje kvartal vil øke med så mye som 23 prosent til et sted mellom 10,9 milliarder dollar og 11,1 milliarder dollar.

Motorola-aksjen steg 8,26 prosent til 20,84 dollar i den utvidede handelen på Wall Street.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere