RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sterkt fra Bjørge

Sist oppdatert:
Oljeverktøyselskapet Bjørge leverte et sterkt driftsresultat, mens omsetning og resultat falt noe tilbake. Sjekk tallene her
Bjørge, et selskap i verkstedsindustrien rettet mot olje- og offshore næringen kunne onsdag rapportere resultater før første kvartal.

Driftsresultatet endte på 5,4 millioner kroner mot 2,8 millioner kroner samme kvartal året før

Omsetningen endte på 170 millioner kroner, hvilket er en nedgang fra samme kvartal i fjor da selskapet omsatte for 182 millioner kroner.

Resultat før skatt endte på 5,5 millioner kroner fra 6,1 millioner kroner.

Likviditetsreserve på 135 millioner kroner er fordelt med 105 millioner kroner i kontanter og 30 millioner kroner i en trekkfasilitet.

- Bjørge har lykkes i å vinne kontrakter av høy økonomisk og strategisk verdi i 1. kvartal og det er opparbeidet seg en betydelig ordrereserve for levering i 2005 og årene framover. Markedsutsiktene er gode og vi forventer et økt behov for Bjørges produkter og tjenester i årene framover, skriver selskapet i resultatrapporten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere