RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sterkt fra oppkjøpskandidat

Sist oppdatert:
Arendal-selskapet APL hadde et rekordsterkt resultat i fjorårets siste kvartal.
Av:Niels Ruben Ravnaas

Advanced Production and Loading kan vise til at fjorårets fjerde kvartal var det sterkeste for selskapet noensinne. Driftsresultatet før avskrivninger (EBITDA) og engangseffekter var på 55,1 millioner kroner, sammenlignet med 35,9 millioner i samme periode i 2005.

Selskapets driftsresultat var på 49,8 millioner kroner mot 31,5 millioner kroner for et år siden. Dette tilsvarer 0,91 kroner per aksje fra 0,55 kroner per aqksje fra samme periode i 2005.

Selskapets ordreinntekter var på 477,8 millioner kroner sammenlignet med 322,2 millioner kroner året i forveien. Ordreinntaket var på 69,4 millioner kroner.

Ordrereserven ved utgangen av fjerde kvartal var på 1,045 milliarder kroner, mens den fra utgangen av tredje kvartal lå på 1,434 milliarder kroner.

Selskapet ser for seg en videre vekst og et sterkt 2007.

BW Offshore Limited (BWO) har forsøkt å kjøpe en større aksjepost i APL. Anders Onarheim & Co. i meglerhuset Carnegie som jobber for Sohmen-familien og Bergesen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere