RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sterkt fra Q-Free

Sist oppdatert:
Kø-teknologi selskapet Q-Free lever gode tall for fjerdekvartal. Les om tallene og utsiktene fremover her
Omsetningen for kø-teknologiselskapet Q-Free endte i fjerdekvartal på 95,6 milliarder kroner i fjerdekvartal i fjor mot 80,2 millioner kroner i samme periode året før.

Dette representerer dermed en vekst på omkring 19 prosent fra 2003s kvartalstall mens det er en vekst på 16 prosent i forhold til forrige kvartal.

- Økningen skyldes særlig økte produktleveranser til eksisterende og nye markeder. For å sikre den økte produktleveransen har konsernet fokusert på oppbygging av produksjonskapasitet i kvartalet, og vil ved utgangen av første kvartal 2005 være i stand til å lever over 2.000.000 enheter (brikker) i året, skriver selskapet i en melding.

Driftsresultatet endte på 9,3 millioner kroner, mot et minus på 6,8 millioner kroner samme periode året før.

Resultatet etter skatt endte på 2,1 millioner kroner, mot et minus på 6,1 millioner kroner samme kvartal året før.

Q-Free har mottatt ytterligere bestillinger fra IBM vedrørende prosjektet i Stockholm i fjerdekvartal 2004 på 29 millioner kroner.. Det er så langt ikke levert produkter til dette prosjektet og for kvartalet er det kun inntektsført ca. 3,5 millioner kroner.

Selskapet skriver i meldingen at de vil avvente en rettsprosess i Stocholm for å kunne se utfallet av 2005, denne knytter seg til en entreprise som IBM har.

Selskapet forventer økt omsetning og forbedret resultat for de kommende årene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere