RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sterkt fra Super-Une

Sist oppdatert:
IT-bransjens gladgutt leverer sterke tall i fjerde kvartal.
Une Amundsens livsverk, SuperOffice, leverer gode tall i fjerde kvartal. Amundsen er ikke lenger like operativ i programvareselskapet, men det ser ikke ut til at selskapet tar skade av det.

SuperOffice avslutter året med omsetningsvekst i alle deler av virksomheten, hvorav selskapets viktigste område, salg av nye lisenser, oppnådde en vekst på hele 24,5 prosent. De totale inntektene i fjerde kvartal endte på 78,9 millioner kroner mot 66,1 millioner kroner i fjerde kvartal i 2005.

Driftsresultatet ble 18,5 millioner kroner i fjerde kvartal mot 15,3 millioner kroner i samme kvartal året før. Driftsmarginen holder seg samtidig på gode 23,5 prosent i kvartalet.

- Selskapets finansielle stilling er meget solid. SuperOffice har i løpet av 2006 oppnådd sine viktigste strategiske målsetninger relatert til vekst i lisensomsetningen, satsningen på en utvidet partnerkanal, utvikling av SuperOffice programvare og forbedring av organisasjonen relatert til salg og utvikling, heter det i kvartalsrapporten.

Utbyttebetalingen er satt til 2 kroner pr. aksje.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere