RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sterkt fra SuperOffice

Sist oppdatert:
Programvareselskapet SuperOffice og toppsjef Une Amundsen leverte en klar resultatforbedring i første kvartal
SuperOffice fikk et resultat før skatt på 11,2 millioner kroner i første kvartal 2004. I samme periode i fjor var resultat før skatt på 7,0 millioner kroner.

Selskapets driftsinntekter endte på 55,8 millioner kroner, mot 49,9 millioner kroner i samme kvartal i fjor. Driftsresultatet ble på 11,2 millioner kroner i første kvartal, mot 6,5 millioner kroner i første kvartal i fjor.

- Den største utfordringen vår nå er å ikke bryte en positiv trend, sa en superfornøyd Une Amundsen på presentasjonen fredag.

SuperOffices kontantbeholdning var ved utgangen av kvartalet på 117,0 millioner kroner.

- Selskapet er fornøyd med utviklingen i første kvartal 2004. Samtlige datterselskaper med unntak av Norge viser vekst i omsetning, antall solgte lisenser og utviklingen i vedlikeholdsinntekter er positiv. Samtidig er selskapets kontantbeholdning økt med 49,6 millioner kroner i forhold til samme periode i fjor, heter det i meldingen.

SuperOffice opplyser videre at markedet oppleves som noe mer positivt enn i første kvartal 2003, og interessen for CRM-løsninger generelt er økende. Selskapet understreker likevel at kundene fortsatt bruker lang tid før en kontrakt inngås.

- I de kommende kvartaler vil selskapet forsette å bygge videre på det gode grunnlaget som er lagt, med fokus på vekst i både omsetning og resultat, heter det i kvartalsrapporten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere