RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sterkt fra Telecomputing

Sist oppdatert:
IT-selskapet Telecomputing kunne presentere sterke tall for fjerde kvartal etter fremgang i Sverige.
IT-selskapet Telecomputing kunne presentere tall for fjerde kvartal fredag og vise til en omsetning for videreført virksomhet på 130 millioner kroner for kvartalet. Dette er en vekst på 13,7 prosent fra samme periode året før da omsetningen endte på 114,6 millioner kroner.

Driftsresultatet endte på 9,5 millioner kroner, mot 6 millioner kroner samme periode året før mens resultatet før skatt endte på 10 millioner kroner. Det er en oppgang på fire millioner kroner fra samme periode året før.

Kontantbeholdningen er på 135 millioner kroner ved utgangen av kvartalet, melder selskapet i meldingen.

Ordreinngangen i fjerde kvartal endte på 204 millioner kroner, mot 122 millioner kroner samme kvartal året før. Av dette var nye avtaler på 114 millioner kroner, mot 72 millioner kroner samme kvartal i fjor.

Selskapet skriver at markedsutsiktene for Telecomputing fortsatt er meget gode, og at den generelle markedsveksten i outsourcingmarkedet estimeres til å være i størrelsesorden 6 prosent til 8 prosent. Selskapet forventer en organisk vekst som er høyere enn den generelle markedsveksten.

Telecomputing melder også om at de har inngått en endelig avtale om kjøp av det svenske IT-selskapet Kentor. Avtalen innebærer at selskapet fokuserer seg inn på det svenske SMB-markedet. Det norske it-outsourcingsselskapet betaler 290 millioner svenske kroner for Kentor, inklusive 50 millioner svenske kroner i kontantbeholdning.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere