RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sterkt fra Telecomputing

Sist oppdatert:
Telecomputing og Johan Lindqvist leverte sterke tall i fjerde kvartal. Les mer her:
Telecomputing leverte sterke tall i fjerde kvartal, etter oppkjøp og restruturering. Toppsjefen Johan Lindqvist er i ferd med å avslutt sin periode som sjef i IT-selskapet, og avskjeden ser ut til å bli hyggelig for investorene. Fjerde kvartalspresentasjonen var den siste fra Lindqvist.

Sterk vekst

Omsetningen i fjerde kvartal 2005 ble 124,0 millioner kroner, mot 78,4 millioner kroner i samme periode i 2004. Organisk omsetningsvekst hensyntatt oppkjøp og valutaendringer var 17,7 prosent. Veksten inkludert oppkjøp var på 71 prosent i kvartalet.

I Norge var den organiske veksten 16,7 prosent. I Sverige var den organiske veksten i lokal valuta og hensyntatt avviklet virksomhet i Proserva 19,5 prosent.

Driftsresultatet før avskrivninger (EBITA) var 8,8 millioner kroner, mot 4,1 millioner kroner i samme periode i 2004.

Driftsresultatet etter integrasjonskostnader for oppkjøpte Stim, som var på 1,6 millioner kroner, ble 5,9 millioner kroner i fjerde kvartal, mot 4,1 millioner kroner i samme kvartal i 2004.

Resultat før skatt ble 5,9 millioner kroner i fjerde kvartal, mot 4,2 millioner kroner i fjor.

Ambisiøse planer

Telecomputing er positive til den videre driften.

- Det er fortsatt gode markedsutsikter for konsernet, spesiellt innen outsourcing SMB- segmentet, og etterspørselen etter våre strategiske tjenester er økende. Den generelle markedsveksten estimeres til å være mellom 6 og 8 prosent, og TeleComputing forventer også i første kvartal 2006 en vekst over markedsvekst, heter det i en melding.

Telecomputing ønsker å kjøpe virksomheter som tilfører vekst på 120 millioner kroner årlig, kom det frem på presentasjonen fredag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere