RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sterkt fra Trondheim

Sist oppdatert:
Bennett Gruppen i Trondheim gjør det enda bedre enn i fjor.

Å drive reklamebyrå i Trondheim kan være god butikk. Tross reduserte inntekter har Bennett Gruppen bedret sine resultater.

Bennett Gruppen består av Bennett Reklamebyrå, Bennett Dockers, Bennett Interaktiv og Bennett Produksjon. I tillegg har selskapet eierandeler i Bennett Event, Millar Reklamebyrå og Bryneset Golfsenter.

I 2002 sank driftsinntektene til Trondheimsbyrået med omlag 7,5 millioner kroner, fra 59 millioner til 51,5 millioner. Men de klarte å kutte utgiftene enda mer, slik at driftsresultatet bedret seg fra 3,5 til syv millioner kroner.

Reklamekonsernet har i tillegg kuttet rentekostnader med to og en halv millioner kroner det siste året slik at resultat før skatt er på henholdsvis syv millioner for 2002 og 1,5 millioner for 2001. Skattekostnadene har riktignok økt som følge av dette, slik at årsresultatet for Bennett Gruppen endte på fem millioner kroner i 2002 mot 760.000 kroner i 2001.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere