RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sterkt løft fra Bankia Bank

Sist oppdatert:
Bankutfordreren Bankia Bank fortsatte fremgangen i første kvartal. Banken fikk et overskudd på solide 5,1 millioner kroner i første kvartal
Bankia Bank, og oppnådde i første kvartal 2004 et resultat etter skatt på 5,1 millioner kroner. Dette er en forbedring på 6,6 millioner kroner sammenlignet med samme periode i fjor. Samtidig fortsetter den sterke kundeveksten, og i siste kvartal har over 9.000 nye kunder skaffet seg Bankias gebyrfrie Visa-kort, opplyses det i en melding

Bankia Bank ASA har etter snart tre års drift skaffet seg 84.000 kunder.

Netto renteinntekter i første kvartal var på 19,2 millioner kroner. Dette var en økning på 8,9 millioner kroner fra i fjor.

Resultat før tap og skatt har gått fra 2,5 millioner kroner til 10,3 millioner kroner. Resultat etter tap og skatt endte på gode 5,1 millioner kroner i første kvartal, mot minus 1,5 millioner kroner i fjor.

– Regnskapstallene er gode enten man er kortselskap eller bank, og vi synes det er hyggelig å kunne vise at vi skaper verdier for våre aksjonærer, skriver adm. direktør i Bankia, Christina Åhlander, i en melding.

Tapskostnadene er også redusert i forhold til første kvartal 2003 til tross for økte utlån.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere