RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sterling med forsinket-forsikring

Sist oppdatert:
Som første flyselskap i verden kan flyselskapet Sterling tilby en forsikring mot forsinkelser på sine lavprisflygningene.

Til nå har det vært en sjanse å ta ved å reiser med lavprisbillet, spesielt hvis du har et annet fly å rekke. «Non-changeable, non-refundable», stod det på billetten tidligere. Som betyr at billetten tapt, hvis du mister flyet ditt, melder Jyllands Post.

Onsdag innførte Sterling forsikring mot forsinkelser på lavprisflygningene, som de kaller «missed departure-forsikring», og koster 49 danske kroner.

Med den nye forsikringen er sikret mot forsinkelser av alle slag. Mister du flyet ditt, kan du ta det neste flyet til dit du skal, uansett hvilket flyselskap det måtte være. Lavpris, eller ikke.

- Med denne forsikringen i hånden er vi kommet et skritt nærmere de tradisjonelle flyselskapene, som argumenterer for prisforskjellen med at de kan noe som lavprisselskapene ikke kan. På dette område viser vi at vi kan det samme - bare på en mer intelligent måte, sier Marketingdirektør for Sterling, Stefan Vilner, til avisen.

Betingelsene for å få forsikringen er at den må bestilles senest 24 timer før avgang, og ved flyskifte må det være minst to timer mellom ankomst og avgang, skriver avisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere