RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sæternes blir Viking-spiller

Sist oppdatert:

Vålerenga-spiss Bengt Sæternes fortsetter karrieren i Viking. Mandag var han i forhandlinger med gamleklubben som han spilte for i 1996-sesongen og gjennomførte mandag ettermiddag en medisinsk test. Sæternes bestod den medisinske testen og blir nå Viking-spiller de to neste årene.

- Bengt er på utgående kontrakt her i Vålerenga og vi har full forståelse for at han ønsker å prøve noe annet, sier sportsdirektør Truls Haakonsen til vif-fotball.no.

- I Vålerenga har Bengt gjort en veldig god jobb, og selv om han ikke fikk like mye spilletid som ønsket i år, har han vært profesjonell og en viktig bidragsyter her.

Vålerenga har ikke vært i forhandlinger med Sæternes om en mulig forlengelse på hans utgående kontrakt i Vålerenga.

- Det er en totalvurdering vi har måttet ta. Vi ønsker å forsterke oss til neste sesong, og i ly av det må noen ut. I den sammenhengen for å få totaliteten og ha en balansert tropp neste år har vi denne gangen valgt å ikke forlenge med Bengt, forklarer Haakonsen.

- Vi har også unge spillere som banker på døra for mer spilletid, eksempelvis en Mos som scoret fem mål på 513 minutter i 2010. For at de skal ta ytterligere steg må de være nærmere laget neste år, avslutter Haakonsen.

Sæternes kom til Vålerenga før 2008-sesongen og har spilt 94 kamper for klubben. Han har scoret 36 mål for klubben. I Vålerenga har han blitt cupmester (2008) og han tok seriesølv i 2010. Han ble klubbens toppscorer med 11 seriemål i 2009, og scoret syv mål i 2010.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere