RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stevnemøtene han elsker

Vil du imponere typen din litt ekstra eller ta med daten på noe helt spesielt?

(SIDE2): Magasinet Cosmopolitan.com har kommet opp med fem date-tips som vil gjøre typen din helt gal etter deg. Hent inspirasjon her.

Lag manne-mat
Salat funker ikke for din sultne mann. Ta han med ut for å spise hans favorittmat. Type: Grillsandwicher, burger, biff eller pizza. Eller om din mann ikke er av den enkleste typen: Spør ham hva som er favoritten!

Ta han med på golf
Ta kjæresten eller daten din med på driving range og kjemp om hvem som må massere de såre musklene etterpå. Hvis han ikke egentlig er golftypen så kan du jo ta han med på light-utgaven mini-golf!

Brun pub
En bar til bar-runde på steder som har stort utvalg i ulike øltyper er en sikker vinner hos de fleste gutter. Om han ikke er så opptatt av de ulike øltypene kan du jo bare ta han med på de mørkeste, bruneste pubene med skinnseter og dunkelt lys uten for mye farge på veggene. Å drikke øl hele kvelden på brune puber tar heldigvis ikke helt kveleren på lommeboka heller.

Barnslig moro
Sjekk ut nærmeste tivoli eller fornøyelsespark og klamre dere til hverandre mens dere sitter i berg- og dalbanevogna. Avslutt moroa med sukkerspinn og klining i pariserhjulet.

Hold dere inne
Bruk hele kvelden inne og lat som om omverdenen ikke eksisterer. Gi hverandre massasje, bestill mat hjem, drikk vin, spill favorittplatene og lei en erotisk fransk film eller en skrekkfilm.

LES MER SEX OG SAMLIV HER

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere