RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stevner Ari for retten

Foto: Josefsen, Jon-Michael (SCANPIX)
Sist oppdatert:
Advokat Per Danielsen mener han har noe å tilføre hans æreskrenkelsessak mot Trygve Hegnar.

(SIDE2:) Advokat Per Danielsen mener at han og hans advokatfima er ærekrenket av Kapitals redaktør, Trygve Hegnar, melder VG. Over jul starter saken, og Per Danielsen vil innstevne Ari Behn som vitne.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

- Hegnar har personforfulgt flere personer i mange år, og en av dem er Ari Behn. Derfor vil jeg gjerne ha ham til å belyse hvordan det virker på mennesker å bli forfulgt i årevis, sier Danielsen til VG.

Det er ifølge loven helt lovlig å innstevne vitner som man mener kan belyse ens sak. Man forplikter til å møte i retten om så skjer, men det er først rettens oppgave å bestemme om vitnemålet anses som viktig i saken.

Det er ingen hemmelighet at Ari Behn mener at Trygve Hegnar har tatt kraftig i når det gjelder ham og hans familie ved flere anledninger.

- Hegnar må få mene det han mener. Men det er jo ikke tvil om at han er en sosiopat, den godeste Hegnar. Jeg tror ikke han har så veldig mange venner. Men det er jo greit det, sa Ari Behn til P4. Aris uttalelser havnet på forsiden av Dagbladet

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere