*Nettavisen* Nyheter.

Stil etter humøret

I vår kan du mikse og trikse med et utall trender. Velg klesstil etter humør og dagsform.

På underkroppen
Baggy bukser til jenter har gjort et comeback. Er du ikke helt på topp en dag, hva er vel bedre enn å kunne gå behagelig, men likevel trendy kledd? Militærbuksene er allerede blitt en stor hit.

Alternativt står fremdeles sigarettformede bukser sterkt i motebildet, de som er smale hele veien, eller de mer androgyne dressbuksene, som nå helst skal være litt vidde på. Den mest übertrendy buksemoten i vår, er imidlertid jeans som er baggy oppe og smale nede.

Den sigøynerinspirerte trenden lar seg vente på i henhold til det norske været. Så snart solen titter frem vil nok store flagrende skjørt sees gatelangs på mangt et motebevisst hunkjønn. Celebriteter verden over har for lengst adoptert trenden, nå er det vår tur. Kombinér gjerne med cowboy-inspirerte boots, de såkalte Frye-bootsene spesielt vil nok bli en stor hit. Store dekorerte belter er også et selvsagt tilbehør denne våren.

På toppen
På overkroppen kan man nesten iklé seg hva som helst. Stilspriket er svært bredt, og desto mer har vi å velge i. Etnisk-inspirerte topper og tunikaer er både stilig og behagelig på varme dager, store ”manneskjorter” passer bra til dressbukser og skjørt, og små søte topper sikrer motebevissthet både til hverdags og fest. Liker du bedre en litt røffere stil, er t-skjorter med trykk og slagord et bra alternativ. I vår er videre smykker og tilbehør integrert som en selvfølgelighet i antrekket, gå eksempelvis for materialer som tre og skjell. Er du glad i hodeplagg, er både caps og tørkle like flatterende. Nå kan du også eksperimentere med de gode gamle hårbåndene, hent inspirasjon fra blant andre Sienna Miller.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag