*Nettavisen* Nyheter.

Stilikonene vi hater

Foto: (Splash News)

Se Side2s dom over de mye omtalte stilikonene.

(SIDE2): Felles for de alle er at stilen deres er mye omtalt i pressen, blant bloggere og moteentusiaster generelt - men Side2 kan styre sin begeistring for samtlige av disse «stilikonene». Les hvorfor her.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

Amy Winehouse
Hun ble raskt gjenkjent som dama med den skyhøye sveisen. Nettopp denne sveisen er senere blitt omtalt som «det siste nye» av blant annet toppdesigneren Giorgio Armani. Men har denne sveisen noen gang tatt av i motebildet? Side2 synes Amy Winehouse alltid ser ut som et vrak uansett hva hun tar på seg, det er ikke nødvendigvis fordi plaggene er så ille, men det er helheten og stylingen hennes som blir så utrolig feil.

Beyonce
Ser nesten alltid ut som en drøm på scenen, men privat kler hun seg ikke like bra. Beyonce har en tendens til å kle på seg klær som er i minst en størrelse for små, men vi forstår at dette er for å vise fram de fine formene. Side2 liker ikke alt blingblinget som Beyonce bruker.

Britney Spears
Det er sjelden denne artistens antrekk får skryt. Britney Spears ser ikke ut til å bry seg noe om hva andre synes om stilen, antrekket eller stylingen hennes. Men Britney ser bare så bra ut på scenen. Hvorfor ikke style seg litt mer privat også? Her kan vi vel si at Britney og fru Beckham er de rene ytterpunkter.

Jessica Simpson
Country-stilen henger dessverre litt igjen i denne artistens stil. Men det er ikke umulig, se bare på lillesøster Ashlee, som virkelig vet å kle seg.

Lady Gaga
Vi har full forståelse for at Lady Gaga spiller en rolle, men spiller det ingen rolle hva hun har på seg for det? Side2 er redd fjortisene vil kopiere hennes ubrukelige stil.

Lindsay Lohan
Noen ganger funker det, andre ganger ikke. Det verste med Lindsay Lohan er at hun ofte ser billig og operert ut. Hva er vitsen med å forstørre leppene gang på gang, når det blir like ille hver gang. Hennes antrekk er også så som så.

Mariah Carey
Harry er stikkordet for Mariah. Hvite støvletter er bare så fyfy, men tydeligvis blant Mariahs «må ha». Side2 lurer også på når Mariah skal kjøpe klær i sin størrelse? Alt hun putter på seg holder på å sprenge. Kjøp klær i din størrelse, er Side2s beste anbefaling til Mariah.

Paris Hilton
Vi liker rett og slett bare ikke denne blondinens stil. Knallrosa kjoler, gigantiske solbriller og lilla kosedresser er for lengst ut. For ikke å snakke om miniskjørtet med vippekant.

Rihanna
Det er en ting Rihanna og Victoria Beckham har til felles - det er at de alltid prøver altfor mye. Overstylet og matchet fra topp til tå er bare ikke kult. Og hva har skjedd med Rihannas hår? Forferdelig sveis, spør du oss.

Victoria Beckham
Uniformsmoten som Victoria viste seg i senest på mandag denne uken hører ikke hjemme i denne moteverden. Ja visst skiller hun seg ut med uniformshatten og de store solbrillene, men det er virkelig ikke vanskelig å kjenne igjen hennes helt spesielle stil. Kanskje du rett og slett bare skulle blitt litt mer konservativ, Victoria? Det hadde kledt deg!

Hvem synes du er verst kledt? Gi din stemme lenger opp på siden!

Følg med på Side2! Vi skal snart kåre årets verst og best kledte norske kvinne og mann.

Se flere bilder av de verst kledte stilikonene her:

2617

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.