Stilikonenes festantrekk

Foto: (Getty)

Se hvordan de mest trendy kvinnene kler seg til fest.

(SIDE2): Om du ikke vet hvordan du skal kle deg til jule- eller nyttårsfesten kan du med fordel hente inspirasjon fra noen av verdens fremste moteikoner.

Vi har tatt en titt på hvordan trendkvinnene har kledd seg i denne måneden, og funnet frem til noen favoritter som kanskje også faller i smak hos deg.

Kvinne for sin dress
To av de fremste silikonene per dags dato er Chloë Sevigny og Alexa Chung. De er begge med på å definere trendene, og både designere og andre lar seg inspirere av de to.

Denne sesongen har begge blitt observert i stramme antrekk med maskuline tendenser.

Frøken Chung strålte i en kort kjole med hvite detaljer da hun overvar en galla tidligere denne måneden. Legg merke til den feminine gullvesken som er med på å mykne opp det stramme antrekket, som fremstår som både feminint og konservativt når den kombineres med tykke strømpebukser.

Les også:Stjel stilen: Alexa Chung

Sevigny på sin side vet også hvordan hun skal kle seg stramt og maskulint uten å miste det feminine uttrykket.

Den hvite dressen, med silkesløyfe og bukseseler i samme materialer blir enda råere når hun kombinerer den med de kraftige ankelskoene. Også Sevigny bruker feminine detaljer for å roe ned den maskuline stilen. En søt clutch i gull og hvitt står i fin stil det kraftige gullarmbåndet.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Vintagepreg
Vintageplagg er mer trendy enn aldri før. Ikke bare er det en bærekraftig form for mote, det er også en god måte å sikre seg mot at noen andre på julefesten kommer likt kledt som deg.

Mange vintageplagg gir deg en litt bohemsk look, og mange kjendiser har falt pladask for denne eklektiske stilen.

Vakre Kate Bosworth har en fantastisk utstråling som får henne til å skinne i nesten alt hun kler seg i.

Her viser hun hvor lett det kan gjøres.

En hvit t-skjorte og et enkelt skjørt er alt som skal til for å få en minimalistisk og avslappet feststil. Sørg for å holde håret enkelt og sminken naturlig friskt om du vil kopierer Bosworths stil.

Les også:Stjel stilen: Kate Bosworth

Erin Wasson har både egen kles- og smykkekolleksjon. Den vakre modellen er velsignet med en lang og slang figur, og et vakkert ansikt og kan i likhet med Bosworth kle seg i nesten hva som helst. Da hun gikk på den røde løperen i forbindelse med premieren på filmen «Somewhere» stilte hun i en hippieinspirert buksedress med morsomme detaljer. Mye tyder på at dette er en egendesignet kreasjon, da snittet minner veldig om hennes design.

Les også: Stjel stilen: Erin Wasson

Den australske skuespilleren Isabel Lucas er en annen kvinne som vet hvordan man skal kle seg. Hennes eksentriske stil er både unik og trendy, og hun kombinerer her to av sesongens to største trender, nemlig blonder og lange trange skjørt. Den gjennomsiktige blondetoppen passer perfekt til det trange og fargerike skjørtet og lekre sandalene med høy hæl.

Les også: Stjel stilen: Isabel Lucas

(artikkelen fortsetter under bildet)

Kvinnelig
Ikke noe er mer sexy enn og beskjedent vise fram sine former i et glamorøst festantrekk, og det er mange måter å gjøre det på.

Toppmodellen Eri O`Connor går for «Mad Men»-stilen i sin lekre 50-tallsinnspirert kjole. Her beviser hun at selv de med lange slanke kropper uten mye former kan med fordel kle seg i slike kjoler og fremstå som svært sexy.

Les også:Stjel stilen: Erin

Sosietetsjenta Daisy Lowe stiller i sesongens aller heteste trend – blonder. Den lekre kjolen sitter som et skudd på Lowes lekre kropp men hun fremstår samtidig svært sofistikert.

Les også:Stjel stilen: Daisy Lowe

Moteikonet og skuespilleren Rachel Bilson kledte seg nylig i en heklet kjole, og viser nok en gang at hun er med på og definere trendene. Den lekre kjolen fremhever hennes former samtidig som hun både fremstår som feminin og ungdommelig.

Les også: Stjel stilen: Rachel Bilson

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag