Stiller naken i herremagasin

Foto: (GQ)

Se de avslørende bildene av «Victoria's Secret» modellen.

31.01.10 12:43

(SIDE2): Miranda Kerr (26) stiller uten en tråd i en sexy fotoserie for det amerikanske herremagasinet GQ.

Se flere bilder av Kerr her(ekstern side)

Mye kropp
Den vakre undertøysmodellen er kanskje mest kjent som kjæresten til skuespilleren Orlando Bloom, og det er ikke så rart at de nye bildene vekker oppsikt.

I flere av bildene, som blir publisert i magasinets februarutgave, har nemlig ikke den unge skjønnheten på seg noe som helst – og selv om hun skjuler deler av kroppen bak hender eller aviser, får man se svært mye av Kerrs veldreide kropp.

Se Miranda Kerr og de andre englene i bildekarusellen nederst i saken!

Best betalt
Fra bildene å dømme er det kanskje ikke så merkelig at den australske modellen kom som nummer ni på Forbes liste over verdens best betalte modeller. Hun skal angivelig ha tjent omlag 17,5 millioner kroner fra juli 2008 til juni 2009.

Kerr er for tiden på den vestindiske øya St.Barts for å ta bilder til Victoria`s Secrets vår og sommerkatalog for 2010.

Hun er på den karibiske øya sammen med kollegene Doutzen Kroes og Alessandra Ambrisio, og av bilder som har blitt lekket er det grunn til å tro at også årets vår- og sommerkatalog fra undertøysgiganten blir svært så sexy.

Har fått kritikk
Undertøysmodellen har tidligere fått kritikk for at hun er så tynn, men hun benekter at hun har gått ned i vekt.

– Jeg har den samme vekten og målene som jeg har hatt de siste tre årene. Jeg er bevisst på å ikke bare beholde, men også promotere, en sunn livsstil og ville ikke vært i stand til å fortsette det hektiske livet som modell om jeg ikke var 100 prosent forpliktet til å gi kroppen mine maten, vitaminene og mineralene den trenger, skal hun ha uttalt ifølge Daily Mail.

Kerr har vært modell for Victoria`s Secret siden 2006, og bor sammen med Orlando Bloom i Hollywood Hills. Paret har vært sammen i to år.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

I kø for GQ
Kerr er derimot ikke den første kjendisen som har latt seg avbilde i sexy fotoshoots for GQ.

Jennifer Aniston prydet i 2008 forsiden av magasinet kun iført et slipps, mens Rihanna bare hadde på seg en liten shorts da hun prydet coveret i desember i fjor.

2588

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag