RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Gorm Kallestad (Scanpix)

Stilte i frekk kjole

Sist oppdatert:
Se Anne Rimmens spenstige antrekk.

(SIDE2): Anne Rimmen har fått mye skryt for sine antrekk under delfinalene i Melodi Grand Prix.

Se alle kjolene hun har brukt i MGP i bildekarusellen under!

Varierte antrekk
I den ene lekre kjolen etter den andre har den blonde skjønnheten guidet TV-seerne gjennom MGP-sirkuset, og vi kan ikke annet enn å gi Rimmen toppkarakter.

Foruten å gjøre en god jobb foran kamera, får samtlige av hennes antrekk ståkarakter. Vi liker spesielt godt hennes valg av norsk design, samt variasjonen i antrekkene.

Hun har tatt stylingen svært alvorlig gjennom de ulike delfinalen, og fikk til og med hår flydd inn fra London og stilte dermed med langt hår istedenfor sin normalt korte manke i flere av delfinalene.

Tettsittende kreasjon
Da den siste delfinalen gikk av stablene lørdag kveld var det en særdeles frekk kjole Rimmen dukket opp i.

Den svarte, tettsittende kjolen med sexy bondagepreg satt som et skudd på programlederens kropp, og sto i god stil til hennes korte frisyre. Kreasjonens øvre del hadde et korsettlignende uttrykk, og rundt hånden hadde Rimmen en korsett som var i samme fargetoner som resten av antrekket.

Vi kan ikke annet enn å glede oss over å se hva vi har i vente førstkommende lørdag, da den store Melodi Grand Prix-finalen sparkes i gang i Oslo Spektrum.

Les også: Endelig flere menn

Glamorøs i rødt
Vi må også nevne Rimmens kjole under året artistgalla. Da strålte hun nemlig på ekte Hollywoodstil i en lekker rød kjole fra den norske designeren Tina Steffenak Hermansen.

Les også:Tok pusten fra alle

SE FLERE AV RIMMENS ANTREKK HER:

4058

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere