*Nettavisen* Nyheter.

Sting lager ekteskapsproblemer

Sting og Larry overrasker Ally på scenen i stambaren.

Louis Foy (Paul Rebuens) saksøker Sting for å ha lagt an på hans kone fra scenen. Sting oppsøker Larry og ber om hans assistanse i saken. Ally fyller 31 år, og tanken på at hun blir eldre gjør henne deprimert.

I mandagens episode av Ally McBeal er selveste Sting på gjestevisitt. Vi får se den kjenta artisten både som skuespiller og høre ham på scenen i stambaren til advokatene.

Sting tar helomvending
Larry er midt i en samtale med sin mulige nye medarbeider Corretta Lipp (Regina Hall) når Sting plutselig dukker opp på kontoret. Fortvilet ber han Larry om hjelp i en delikat sak der Louis Foy (Paul Rebuens) har saksøkt ham for å ha lagt an på hans kone, Melissa Foy (Cheri Oteri), fra scenen.

Melissa er sikker på at Sting elsker henne, og selvfølgelig gjengjelder hun artistens følelser. Både Larry og Sting skjønner at Melissa befinner seg i drømmeland, men uventet tar Sting en helomvending i saken som sjokkerer både Larry og ekteparet Froy.

Ally depper
Ally har bursdag, men er ikke videre glad for å fylle 31 år. Ally føler alderdommen snike seg innpå henne og at hennes biologiske klokke tikker faretruende.

At Larry ikke har tid til henne på bursdagen gjør ikke saken bedre - hun svartmaler situasjonen ved å betro Renee at Larry sikkert kommer til å forlate henne. Ally skulker jobben og surmuler i sofaen istedet.

Uventet trøst på scenen
Renee klarer å lokke bursdagsbarnet med seg på stambaren, og Elaine og Jackson overrasker fra scenen med en het og sexy sangoppvisning. Ingenting klarer å lokke frem Allys smil.

Men når to flotte menn plutselig dukker opp på scenen - trekker Ally på smilebåndet likevel.

På TV 2 mandag 21. juni 2004 kl. 17.10.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.