Stjal bil - kjørte gjennom vinduet

Foto: Christian S. Andersen (Ringblad.no)

Biltyvene tok fart og braste gjennom utstillingsvinduet med en Audi A4 til nesten 600.000 kroner.

24.03.10 10:57

Det frekke biltyveriet skjedde ved 03.30-tiden natt til onsdag. Fire menn tok seg inn i PCI Bilformidlings lokaler, stjal nøkler til fire dyre biler og gjorde seg klar til å kjøre dem alle gjennom utstillingsvinduet, skriver Ringblad.

De fire bilene innbruddstyvene forsøkte å få med seg var en Audi Q5, en Toyota Landcruiser og to Audi A4 Allroad.

Fikk trolig panikk
Men med en ulende alarm inne i butikklokalene, og en tilfeldig forbipasserende som ble vitne til biltyveriet, har tyvene trolig fått panikk, satt seg inn den ene av Audiene og kjørt av gårde gjennom utstillingsvinduet.

Politiet ble umiddelbart varslet av vitnet som tilfeldigvis kjørte forbi butikken, og bare to og en halv time senere ble fire menn pågrepet på Eikli, bare få hundre meter unna bilbutikken i Osloveien. De fire mennene ble pågrepet til fots, og ble onsdag morgen satt i arrest i påvente av avhør.

Ikke langt fra der de fire ble pågrepet, fant politiet Audien. Den skal ha fått noen skader i fronten og lakken på panseret og taket.

Har forsøkt seg tidligere
Dette er andre gangen PCI Bilformidling blir utsatt for biltyver. For tre uker siden ble et annet utstillingsvindu knust. Denne gangen klarte ikke gjerningspersonene å ta seg inn i lokalene, og måtte reise fra stedet uten bil eller så mye som en bilnøkkel.

Gjerningspersonene sørget imidlertid for skader på biler og bygninger for mange titusener av kroner. To av bilene som sto i nærheten av vinduet som ble knust, fikk store lakkskader.

Les flere saker i Ringblad

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.