RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stjal bil - kunne ikke kjøre

Sist oppdatert:
To canadiske biltyver melder seg allerede tidlig i 2003 på i konkurransen om årets mest mislykkede forbrytelse. Kjeltringene kunne ikke kjøre med manuelt gir
utavMarkedet har det siste året ved en rekke tilfeller vist at forbrytere ikke alltid sitter med alle kortene i stokken, for å si det slik: Eksempler er Piirka med fiasko-ran? , Tidenes teiteste raner , Benløs mann stjal bukser og En sofa med kokain .

Nå kan vi glede leserne med en ny "højdare": To canadiske ungdommer overfalt nylig et pizzabud. De to krevde først penger og budets fire pizzaer, melder Reuters.

De to ungdommene på 17 og 18 år ombestemte seg imidlertid og bestemte seg for å ta bilen i stedet.

De kastet seg inn i bilen, men ble sittende nokså fårete da det gikk opp for dem at de ikke kunne håndtere et manuelt gir, som det var i pizzabilen.

De gikk dermed tilbake til plan A, og krevde pizzaene.

- Det var enten pizzaene eller bilen, og de viste hvordan man opererer pizzaer, sier polititalsmann Wes Bellmore i Edmonton til Reuters.

Begge ble tatt, til og med før de rakk å spise pizzaene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere