Gå til sidens hovedinnhold

Stjal bil med to hunder

Om kulda har holdt kjeltringene inne vites ikke, men politiet har hatt noen rolige dager.

Ærlighet varer lengst

HAUKETO: Politiet fikk onsdag klokken 10.05 melding fra en bilfører som hadde vært uheldig på Hauketo stasjon. Bilføreren hadde kommet borti tre biler og ville ha hjelp av politiet til å komme i kontakt med bileierne slik at skademeldingsskjema kunne fylles ut.

– Vi informerte de tre fornærmede. Bilføreren hadde vært uheldig, men var veldig flink og meldte fra til oss, sier politioverbetjent Dag Harald Drevsjø ved Manglerud politistasjon.

Pågrep ruset 16-åring

BØLER: Politiet pågrep onsdag klokken 14.51 en 16 år gammel gutt på Bøler for påvirkning av narkotika. Eleven ble kjørt i arresten og tester bekreftet mistanken. Gutten er nå anmeldt for bruk av narkotika.

Stjal bil med to hunder

LJAN: Klokken 16.16 onsdag kom det telefon til politiet fra en fortvilt bileier i Ljabruveien. Bilen, en Audi A4, hadde stått og gått på utsiden av huset, var borte. Dette var ikke det verste, for i bilen var det nemlig to hunder. Bilen ble observert da den ble kjørt mot sentrum. Litt over en time etterpå fikk politiet en ny telefon fra kvinnen som da kunne melde at biltyvene hadde overlevert hundene til en dyrebutikk på Tårnåsen. Kvinnen fikk hentet hundene i dyrebutikken, men bilen er fortsatt borte. Selv om det ikke er tillatt kan det sikkert være fristene å starte bilen før kjøring nå i disse kalde dagene, men politioverbetjent Dag Harald Drevsjø ved Manglerud politistasjon kommer med en klar anbefaling om å la det være.

– Selv om det er kaldt må folk passe på verdigjenstandene sine, biler kan forsvinne og hvis du må la den stå og gå så vær til stede, sier han.

Innbrudd

SKØYENÅSEN: Torsdag klokken 21.06 meldte en nabo ifra til politiet om at det hadde vært innbrudd i en leilighet i Skøyenåsveien. En patrulje gjennomførte åstedsundersøkelser på stedet. Det er uklart hva som ble stjålet eller hvordan tyvene kom seg inn.