RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stjal flygerhjelm fra luftambulansen

(Norsk Luftambulanse)
Sist oppdatert:
Hjemlen til 40.000 kroner ble stjålet i natt.

Det var ikke noe hyggelig syn som møtte mannskapet på Norsk Luftambulanses påskebase på Trysil torsdag morgen. 

- Jeg ble oppringt klokka ti over ett i natt, her på hotellet hvor vi har basen. Telefonen kom fra en sikkerhetsvakt som hadde oppdaget at døren på det ene helikopteret stod på vidt gap. Jeg løp ned dit, og vi oppdaget at den ene hjelmen var borte fra helikopteret, forteller Ole Valen, regionsjef i Norsk Luftambulans, til NRK.

Ifølge Valen er hjelmen noe som i utgangspunktet ikke har noen verdi for noen andre, og at det ikke er enkelt å omsette, noe som får han til å tro at dette er guttestreker.

– Min oppfordring nå er at hvis noen ser eller hører noe om dette, at de vil tipse oss. Hvis den som har hatt denne hjelmen ser dette, så håper vi vedkommende vil levere den tilbake til oss, eller legge den slik at vi finner den, sier han.

Luftambulansen blir ikke lammet av tyveriet, fordi de har flere skift på vakt som kan låne av hverandre.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere