*Nettavisen* Nyheter.

Stjal klær for en kvart million på Fornebu

PÅGREPET: To menn har erkjent å stå bak innbruddet i en klesbutikk på Fornebu natt til 31. oktober i år. I bilen til de to fant politiet klær og en stor sum penger, samt innbruddsverktøy. Bildet til høyre viser en av mennene fanget opp på et overvåkningskamera.  Foto: Politiet

- Vi fant innbruddsverktøy, hansker og et stort pengebeløp.

09.11.15 11:28

Natt til 31. oktober ble en klesbutikk på Fornebu utsatt for innbrudd. De ble frastjålet klær for en kvart million kroner.

Få dager etter innbruddet oppdaget politispanere en bil som lignet den som ble brukt under innbruddet. Etter å ha fulgt bilen til et garasjeanlegg på Tveita i Oslo, kunne to menn pågripes.

- Gjerningsmennene begynte å laste klær ut av bilen, og to personer ble pågrepet med klær som stammet fra innbruddet på Fornebu, skriver Oslo politidistrikt i en pressemelding.

Klikk på bildet for å forstørre.

STJÅLET: Klær for en kvart million skal ha blitt stjålet. Dette bildet viser deler av funnet politiet gjorde i mennenes bil. Foto: Politiet


De to mennene har tilstått å stå bak innbruddet.

De er også mistenkt for et innbruddsforsøk på Storo i Oslo samme natt.

- Det er funnet gjenstander og klær som knytter de pågrepne til de grove tyveriene. Det er også funnet innbruddsverktøy, hansker og et stort pengebeløp, sier politioverbetjent Stig Vasbø i Oslo politidistrikt.

Saken etterforskes i samarbeid med Asker og Bærum politidistrikt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.