Gå til sidens hovedinnhold

Stjal mat for 4000 kroner

ULSRUD: Politiet fikk onsdag kveld melding fra REMA 1000 i Østmarkveien på Ulsrud at en mann hadde forsynt seg ganske godt fra hyllene uten å gjøre opp for seg. Varer for omkring 4000 kroner forsøkte han å få med seg ut – gratis.

Men det ble det ikke noe av. Han ble stoppet og pågrepet av politiet som tok den 36 år gamle mannen med til sentralarresten.


Flere saker fra Manglerud-politiets logg:

Fikk lyktestolpe over bilen

KONGSHAVN: Politiet fikk onsdag ettermiddag melding om at en bil hadde kjørt på en lyktestolpe på Mosseveien inngående ved Kongshavn.

Stolpen ble liggende over bilen. Den 69 år gamle føreren ble ikke skadet, men Hafslund og nødetatene måtte i arbeid for å få flyttet både stolpe og bil. Uhellet førte naturlig nok til noen trafikale utfordringer i ettermiddagsrushet.

Rygget på 93 år gammel dame

SÆTER: Da en bilfører mandag ettermiddag skulle rygge ut fra Ekebergveien 233 på Sæter, så han ikke en 93 år gammel dame bak seg. Damen ble kjørt til legevakten med smerter i en arm. Det ble ikke tatt beslag i førerkort.

Påkjørt i fotgjengerfelt

BØLER: En 51 år gammel dame ble kjørt til Ullevål sykehus etter at hun mandag litt over kl. 19 ble påkjørt i Eterveien på Bøler. Dette skjedde i et fotgjengerfelt. Politiet tok beslag i sjåførens førerkort.

Beruset bilfører

LAMBERTSETER: Politiet ble tirsdag ved 13-tiden tilkalt til et trafikkuhell i Langbølgen på Lambertseter. Det hadde oppstått uoverensstemmelser i forbindelse med utfylling av skadeskjema. Da politiet kom, ble det fattet mistanke om at den ene bilføreren var beruset. Den 46 år gamle mannen ble kjørt sentralarresten.

Tatt med nark

HAUKETO: Politiet stoppet tirsdag kveld en mann og en dame i Ljabruveien på Hauketo for kontroll. Det ble funnet hasj og amfetamin på de to som var 39 og 32 år. De ble anmeldt for forholdet og deretter dimittert.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis