Gå til sidens hovedinnhold

Stjal safe med sporveiskort

Uklare eierforhold, beruset mann amok og safe stjålet. Les politiloggen her.

STORGATA: Fra en butikk i Storgata kom det kl. 05.34 melding om et innbrudd hvor tre safer var stjålet. Safene inneholdt sporveiskort, tobakk m.m.. Innbruddet har skjedd mellom kl. 02.00 og 04.30 i natt og tyvene har brukt vinkelsliper. Politiet vil etterforske saken i løpet av dagen.

Bil med uklare leieforhold avskiltet

VOGTSGATE: kl. 03.20 kontrollerte politiet en bil i Vogtsgate. Det viste seg at denne bilen var solgt tre ganger i løpet av de siste to månedene. Føreren av bilen hevdet at han hadde lånt den, og på grunn av uklare eierforhold ble bilen avskiltet på stedet da bilen trolig var tatt i bruk før omregistrering var foretatt. Bilen ble parkert og nøklene tatt med til Sentrum politistasjon hvor den rettmessige eier kan hente disse - og så ta hånd om bilen sin.

Beruset mann slo på biler

RODELØKKA: Kl. 04.35 ble det meldt om en beruset mann som gikk løs på biler som stod parkert i Gøteborggata. Melderen hørte også at noe knuste. Politiet rykket ut til stedet og fant en blodig mann med skader i ansiktet i Sofienbergparken. Den 23 år gamle mannen ble kjørt til legevakten.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis