Gå til sidens hovedinnhold

Stjal tomflasker for å kjøpe kebab

Her er noe av det Manglerud-politiet har gjort de siste dager og netter.

BJØRNDAL: Politiet fikk onsdag kveld melding om at smågutter hadde stjålet tomflasker fra en bod på Bjørndal.

En gutt ble tatt, og politiet var på tre hjemmebesøk.

De tre forklarte at de hadde tatt flaskene for å kunne kjøpe kebab. De var 10, 11 og 13 år.


Flere saker fra Manglerud-politiets logg:

To til legevakten

ÅSLAND: To personer ble onsdag ettermiddag kjørt til Oslo kommunale legevakt etter et trafikkuhell på E6 ved Åsland. En bil hadde kjørt i midtdeleren, og nr. to borti denne igjen. Det var tre personer i de to bilene. Begge måtte fraktes bort av Viking.

Stjal PC

BØLER: Torsdag kveld ble det meldt om innbrudd i en bolig i Kringkollen på Bøler. Det var knust et lite vindu i en dør. Derfra hadde tyven kommet seg inn i huset og stjålet en PC.

Liten hasjplantasje

HOLMLIA: Torsdag kveld kom politiet igjen over en liten hasjplantasje i en leilighet. Dette var på Holmlia. Denne var vesentlig mindre enn den som ble avdekket for kort tid siden. En 28 år gammel norsk kvinen ble tatt med til sentralarresten.

Blåste rødt

LJAN: Politiet stoppet fredag kveld en bil i Ljabrubakken. Den 55 år gamle sjåføren ble tatt med til sentralarresten etter å ha pustet positivt ved promillekontroll. Han hadde heller ikke gyldig førerkort.

Fyllekjøring

ENEBAKKVEIEN: Klokken 05.23 stoppet politiet en bil i Enebakkveien. Mistanke om promillekjøring ble bekreftet ved pusteprøve, og den 32 år gamle mannen ble kjørt sentralarresten. Han hadde heller ikke førerkort.

Stakk etter påkjørsel

RYEN: Tidlig lørdag formiddag stakk en bilist etter å ha kjørt på en bil på Esso Ryen. Han ble ikke innhentet, men politiet har så gode vitneobservasjoner om både fører og bil at det er opprettet anmeldelse på en bestemt person.

Hadde narkotika

EKEBERG: Lørdag ettermiddag ble en bil stoppet i Ekebergveien nedenfor campingplassen. Det ble funnet narkotika i bilen, men ingen av de tre som var i den, ville vedkjenne seg eierforholdet. Dermed ble alle tre anmeldt. Det var også begjæring på bilen så den ble avskiltet.

Hvem savner liten hund?

OPPSAL: Lørdag ettermiddag meldte en person å ha kommet over en liten, lys hund i Vetlandsveien på Oppsal. Den var ute på egenhånd. I og med ingen har meldt hunden savnet, er den kjørt til Vikings sted for hittede dyr.

Mistenkt for promille

NORDSTRAND: Litt før klokken 04 natt til søndag stoppet politiet en bil på Mosseveien ved Furubråtveien. Den 22 år gamle sjåføren hadde ikke gyldig førerkort, og han ble også mistenkt for promillekjøring. Dermed gikk ferden til sentralarresten.

Reklame

Er dette årets beste påskeegg?